Όπου με βγάλει η καρδιά

Σόνια Σοφία Σαουλίδου

Λίγα λόγια για τον/την συγγραφέα

1,99€

Η Μένη στα 35 της χρόνια, εγκαταλείπει την Αθήνα και τη δημοσιογραφική της καριέρα για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά της. Την Κέρκυρα θα εγκαταλείψει  λίγους μήνες αργότερα και η κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της, όταν από μία σύμπτωση πιάνει τον άντρα της να την απατάει με μία φοιτήτρια, από το πανεπιστήμιο όπου εργάζεται.
 
Έτσι,  οι δύο αδελφές αποφασίζουν να συζήσουν στη Θεσσαλονίκη και να στήσουν μαζί μία επιχείρηση. Η Ισμήνη προσπαθεί να ξεπεράσει την απογοήτευση τού διαζυγίου ενώ η Μένη, ονειροπόλα κι ερωτευμένη, αναμένει τη μεγάλη συνάντηση στη Ρώμη, με τον εικονικό έρωτα που βιώνει μέσω διαδικτύου με πρώην ακροατή της από το ραδιόφωνο.

Το ραντεβού στη Ρώμη είναι και η μεγάλη απογοήτευση. Μία φοβερή έκπληξη την περιμένει εκεί.  Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Η Ισμήνη θα συναντηθεί με την Σούζυ, την γυναίκα με την οποία την απατούσε ο άντρας της κι ένα μεγάλο μυστικό θα αποκαλυφθεί.

Αυτό το μυστικό θα αλλάξει τα πράγματα στην πορεία όπως το ίδιο θα συμβεί και με την δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε την Μένη στη Ρώμη. Πως κάτι αρνητικό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε κάτι που ονειρευόσουν για χρόνια; Πως μπορεί κάτι να φαίνεται άσχημο στην αρχή και τελικά να οδηγήσει σε μία ευχάριστη εξέλιξη; Αυτό θα το απαντήσει η ίδια η ζωή που στήνει το παιχνίδι της.

Γιατί η ζωή έχει δύο όψεις.

Προεπισκόπηση
Πληροφορίες
  • Σελίδες
    304
  • Μορφή ebook
    .pdf
Φράση κλειδί:Ένας χιουμοριστικός τρόπος να δεις την ζωή
Κριτικές Χρηστών
comments powered by Disqus
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα: