• cover

  Μεσα απο περιεκτικα και ευληπτα κειμενα περιγραφεται βημα βημα η κατασκευη ενος κομικ! Το βιβλιο περιεχει και εικονογραφημενα παραδειγματα που θα βοηθησουν οποιον θελει να ασχοληθει με αυτη τη μαγικη διαδικασια!

 • cover

  Μια συγκλονιστικη περιπετεια που περιγραφει την αναμετρηση του ανθρωπου με τα στοιχεια της φυσης και την τελικη επικρατηση του!

 • cover

  Μία μελέτη σχετικά με τις αντίθετες κατευθύνσεις εξωτερικής πολιτικής και τις εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις που συγκλόνισαν την αθηναϊκή δημοκρατία, μπροστά στην άνοδο της μακεδονικής ισχύος στο δεύτερο ήμισυ του τετάρτου αιώνα ΠΚΕ, και τη συνεπακόλουθη απειλή για την ηγεμονία της Αθήνας. Η αντιπαράθεση για την κυριαρχία στον ελληνικό κόσμο και την ανατολική Μεσόγειο ανάμεσα στους δύο χαρισματικούς ηγέτες, τον Δημοσθένη ως υπερασπιστή της αθηναϊκής ηγεμονίας και τον Φίλιππο Β' ως θεμελιωτή μιας νέας μεγάλης δύναμης. Δημοσιεύτηκε αρχικά στο περιοδικό Ιστορικά Θέματα, τ. 147, Φεβρουάριος 2015, σελ. 100-113

 • cover

  Το παρόν ebook αναφέρεται σε συνήθεις συμπεριφορές γονέων προς τα παιδιά που πρέπει να αποφεύγονται αλλά και σε λεπτομέριες που προς στιγμήν μοιάζουν ασήμαντες αλλά ενδέχεται να επηρεάζουν την ψυχολογία των παιδιών και την άνεση και επικοινωνία που έχουν με τους γονείς τους.

 • cover

  Αναζητώντας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου τού 1307. Με οδηγό αυτή την ημερομηνία έγραψα την σειρά ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, όπου οι σύγχρονοι απόγονοι των Ιπποτών τού ναού, Ζακ ντε Μολαί και Ζοφρουά ντε Σαρνέ, γεννιούνται, συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και παίρνουν εκδίκηση από τους σύγχρονους απογόνους τού βασιλιά Φιλίππου για την τότε σφαγή, δημιουργώντας μια διαχρονική βεντέτα, κι έπρεπε να βρω την ημερομηνία και να την τεκμηριώσω με κάποιο τρόπο.

 • cover

  Εκείνες τις ώρες που το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια… Εκείνες τις μέρες που δεν ξέρεις αν έχεις ξυπνήσει ή αν ζεις ακόμα τον εφιάλτη σου… Ένα μυθιστόρημα που θα σας ταξιδέψει από τις μαγικές βουνοκορφές του Άγκνες, στις μεγάλες λεωφόρους του Μοντάνα Χαντ σ’ ένα κυνηγητό με την ψευδαίσθηση… Η “Καταλίνα” είναι το πρώτο μυθιστόρημα του συγγραφέα.

 • cover

  Μικρά πράγματα που βοηθούν να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και βελτιώνουν την διάθεσή μας.

 • cover

  Ίσως να μην έχει αποσαφηνιστεί πλήρως το κατά πόσο εντονότερο είναι σήμερα το φαινόμενο ή αν η σχετική αφάνεια παλαιότερων δεκαετιών έκρυβε μεγάλο μέρος του, το σίγουρο όμως είναι ότι το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού έχει πλέον λάβει αυξητικές τάσεις και περισσότερες μορφές και ο εκπαιδευτικός ως άτομο που περνά πολλές ώρες με παιδιά, μπορεί να αποτελέσει πρόσωπο για την αντιμετώπισή του σε πολλές από τις περιπτώσεις του φαινομένου. "Ένα διήγημα που διακρίνει την έννοια του επαιδευτικού από εκείνη του καθηγητή."

 • cover

  Η Έλενα επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ιταλία ως φυσικοθεραπεύτρια σε ιατρικό συνέδριο.Σε δείπνο που ακολουθεί μια μέρα μετά ,ένας αστυνομικός ,ο Αλεσσάντρο Ρόσσι ,πυροβολείται και η βοήθεια της Έλενας αποδεικνύεται σωτήρια.Η Έλενα επιστρέφει στην Ελλάδα και στην μπερδεμένη σχέση της με τον Πάολο ,έχοντας την σκέψη της στον Αλεσσάντρο ,πιο πολύ από όσο και η ίδια τολμά να παραδεχτεί στον εαυτό της, ώσπου μια πρόσκληση την καλεί ξανά στην Ρώμη..

 • cover

  Ο Ντέ μας ξεναγεί στο κόσμο των χρωμάτων και αρωμάτων! Έχει πολλούς φίλους, όπου τραγουδούν και χορεύουν συνεχώς! Μετρούν από το ένα ως το έξι και θέλουν να πάνε στο σχολείο! Κολυμπούν σε λίμνες και έχουν φτερά! Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί του, σε μαγικά όνειρα; Ελάτε λοιπόν, να γνωρίσετε τους φίλους του!