• cover

  Παραμύθι για την περίοδο της πανδημίας του Κορονοϊού .

 • cover

  Lebenstraum «Πουλάμε φθηνά θάνατο. Αγοράστε!» θα μπορούσε να γράφει το πανό πάνω από το πάλκο κάποιας θεατρικής σκηνής. Η θεωρία του μανδαρίνου θριαμβεύει ξανά (πολύ παλιό έργο του πορτογάλου Εκα Ντε Κουέιρος). Πριν τα συγκλονιστικά γεγονότα της ανέλπιστης πανδημίας με τις εκατόμβες θανάτου σε - ιδιαίτερα μάλιστα- αναπτυγμένες χώρες του κόσμου, μια προφητεία θα επιβεβαιωθεί. Το έργο Lebenstraum γράφτηκε λίγο πριν εκπνεύσει το 2019. Τον Απρίλιο του 2020 όσο ο κορωνοϊός θανατώνει, εφημερίδες γράφουν για επενδυτικά κεφάλαια θανάτου. Άνθρωποι σκαρφίζονται προϊόντα που πουλούν σε υποψήφιους αγοραστές –ασφαλισμένους σε τιμή ευκαιρίας και που αποδίδουν στον θάνατο. Επενδύοντας προνοητικά στη δυστυχία των μαζών, μπορείς να γίνεις πλούσιος! Ένα θεατρικό έργο για 4 πρόσωπο με πρωταγωνιστές τον βασικό ήρωα Άδμητο, τον άγγελο, την αιώνια αγαπημένη και τον ασφαλιστή. Λίγο ακόμη ζωτικός χώρος είναι αναγκαίος, όσο έχεις χώρο μπορείς να ερωτευτείς, γιαυτό το έργο έχει δισυπόσταστο τίτλο Lebensraum και Lebenstraum. Ο εγκλεισμός λειτουργεί κατασταλτικά στην ανθρώπινη ύπαρξη.

 • cover

  Οι δεκατρείς Διάβολοι Συλλογή διηγημάτων Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από δεκατρία αυτοτελή διηγήματα που ολοκληρώθηκαν το 2016 και παρέμειναν αδημοσίευτα έως σήμερα. Πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι και οι διάβολοι. Οι μεν, αφελείς, υπερβολικοί, ανόητοι, πονηροί, μικροπρεπείς, μα ταυτόχρονα ευγενικοί, ταλαιπωρημένοι και κατά βάθος καλοπροαίρετοι, βασανίζονται από τους δε. Οι διάβολοι, μάστορες μηχανορράφοι, υφαίνουν δολοπλοκίες και συνομωτούν. Εισβάλλουν απρόσκλητοι στην καθημερινότητα και φέρνουν τους ανθρώπους στα όριά τους. Διάβολοι μικροί σαν πινέζες και λεπτοί σαν φύλλα χαρτιού, χοντροί σαν βαρέλια και ψηλοί ίσαμε το ταβάνι. Όλοι μασκαρεμένοι τριγυρνούν ανάμεσά μας. Κρύβονται στα ντουλάπια της κουζίνας, μέσα σε μπουκάλια, στα υπόγεια των σπιτιών, μέσα σε τράπεζες, στον δρόμο και κυρίως στο μυαλό των ανθρώπων. Κάποιες φορές, βέβαια, οι ισορροπίες κλονίζονται και αυτός ο αόρατος κόσμος των δαιμόνων, μπλέκεται με τον δικό μας.

 • cover

  Η Ειρηνούλα ένα κοριτσάκι που δεν βλέπει, αλλά νιώθει αγαπά και αισθάνεται το λυπηρό φτερούγισμα της πεταλούδας. Μεταξύ τους αναπτύσσεται η αγάπη η συναίσθηση και στο τέλος η χαρά!!

 • cover

  Τούτη είναι μια δεύτερη εκδοτική προσπάθεια που αποφάσισα να βγάλω στο φως. Είναι μια προσπάθεια να παντρέψω τα ποιήματα που έγραφα εδώ και αρκετά χρόνια μαζί με μια σειρά από στίχους, ερωτικούς κυρίως που αποτελούν μια πρόσφατη εσωτερική μου ανάγκη έκφρασης. Έτσι, σαν μια αυτοαπαίτηση, ήθελα να τα έχω όλα μαζεμένα, να τα έχω κοντά σαν τα παιδιά ή τα εγγονάκια μου. Όλα μέλη της ίδιας οικογένειας. Της δικής μου οικογένειας. Κομμάτια της ψυχής και του μυαλού μου. Σκέψεις, αναμνήσεις, βιώματα. Στιγμές. Οι δικές μου στιγμές. Το είχα γράψει παλιότερα, είναι σημαντικό στη ζωή μας να κάνουμε κάτι που θα ζει περισσότερο από εμάς. Και καλά λοιπόν, που φρόντιζα που και που κι έγραφα αυτούς τους στίχους. Δυο από ΄δω, τρεις από ΄κει. Έτσι, για να τους έχω σκαλοπάτι όποτε έχανα τη γη κάτω από τα πόδια μου

 • cover

  Μια εύθυμη εκδοχή για το πως ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού.

 • cover

  Μια σύνοψη παραδειγμάτων όπου φαίνεται η χρήση των σημείων στίξης στα κείμενα της Ελληνικής γλώσσας. Η Επιμέλεια κειμένων είναι τεράστιο και δύσκολο θέμα. Κατά συνέπεια την έκδοση αυτή, σίγουρα, θα ακολουθήσουν και άλλες, περισσότερο ενημερωμένες εκδόσεις.

 • cover

  Ένα παραμύθι για τα παιδιά για τον κορονο- ιό, που μεταφέρει μηνύματα, αντιμετώπισης, με σύνεση, καθαριότητα και τον εγκλεισμό στο σπίτι , αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά, με αγάπη που βρέθηκαν αντιμέτωπα με τον ιό!!

 • cover

  Ένα Μυθιστόρημα που τα έχει ΟΛΑ.!! - Δράση , Μυστήριο , περιπέτεια , Συγκίνηση.! Ηρωες του βιβλίου , Ο 17χρονος Αλέξανδρος , η οικογένεια του Αλέξανδρου , ένα πρόσωπο έκπληξη , και φυσικά ο Αρχηγός της αγέλης και του βάλτου , ο Λύκος.! Το Βιβλίο είναι εικονογραφημένο , και υπάρχει αφήγηση και διάλογοι μεταξύ των ηρώων.!

 • cover

  Μια συγκινητική ιστορία για την πατρότητα. Μπορεί να ανθίσει η ελπίδα πάνω στα συντρίμμια μιας ζωής; Ο Μάρκος, όπως και ο αναγνώστης αυτού του βιβλίου, θα κληθεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.