• cover

  Όταν ένα θύμα αγνώστων στοιχείων εμφανίζεται σε ένα παγωμένο δρομάκι στο κέντρο της πόλης, ο Ράιαν Τόμσον, ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών του αστυνομικού τμήματος Βοστώνης, παίρνει την υπόθεση πολύ σοβαρά. Όλοι στο τμήμα είναι αγχωμένοι μήπως δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, καθώς κινδυνεύει να καταληφθεί από τα συναισθήματα του, μα αυτός έχει βάλει ως στόχο την εύρεση του ατόμου που σκότωσε την γυναίκα του πριν από πέντε χρόνια. Στο πλευρό του σε αυτή την προσπάθεια είναι η συνάδελφος του Κασάντρα, η οποία τρέφει αισθήματα γι' αυτόν, και ο αντιπαθητικός ανώτερος του, Έιντεν. Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει αν ο δολοφόνος είναι κατά συρροή δολοφόνος ή απλά έκανε έναν φόνο και θα εξαφανιστεί, οπότε ο Ράιαν έχει μόνο μία ευκαιρία να βρει τον δράστη και να τον κάνει να πληρώσει για αυτό που του έκανε ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσει στα άκρα.

 • cover

  Ένας κοινωνικός ακτιβιστής ενάντια στους πλειστηριασμούς βρίσκεται σε αδιέξοδο λόγω συσσωρευμένων χρεών του σε μια τράπεζα. Ο διευθυντής της τράπεζας όμως θα του προτείνει μία λύση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις ιδέες και το αγωνιστικό του παρελθόν. Μία ιστορία για την λαίλαπα των πλειστηριασμών, την κοινωνική εξέγερση και τους επαγγελματίες «επαναστάτες».

 • cover

  Γενικά για την μνήμη

  Τι είναι μνήμη

  Άποψη piaget για την μνήμη

  Μνήμη ως μορφή επικοινωνίας

  Λειτουργική οργάνωση της μνήμης

 • cover

  Ένα απόσμασμα καρδιάς που γράφτηκε για έναν χαμένο έρωτα.

 • cover

  Μια διαφορετική ματιά, ένας άλλος τρόπος για να απολαύσεις το "ταξίδι", που λέγεται "ΖΩΗ"

 • cover

  le premier échantillon de ma collection poétique en français

 • cover

  Περιγραφή: O Προθάλαμος είναι το πρώτο παιδικό βήμα στη ζωή. Ένα διήγημα που πραγματεύεται τα ενστικτώδη ερεθίσματα για τον άνθρωπο και την ύπαρξη του, μέσα από την αναζήτηση του έρωτα και την κατανόηση του θανάτου. Με λυρικό λόγο περιγράφει την αναγνώριση του εαυτού μέσα από καθημερινά κεκτημένα, περιπλέκοντας σουρεαλιστικές εικόνες με σκοπό την ζωτικότητα του κάθε συναισθήματος. Αναμνήσεις και αισθήσεις γίνονται μελάνι στο χαρτί παρουσιάζοντας την ζωή κάτω από την επιφάνεια. Ο Προθάλαμος είναι τελικά το τελευταίο νεύμα αντικρίζοντας την ενηλικίωση.

 • cover

  Μια ιστορία bonsai.

 • cover

  Ο ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΟΥΘΚΙΟΥ Σε κάθε τόπο όπου οι άνθρωποι ζουν, πάντα υπάρχουν αυτοί που ξεχωρίζουν, αυτοί που είναι αγαπητοί, ή ακόμα και το αντίθετο, είναι όμως που με τον τρόπο τους εμπεδώνουν την προσωπικότητα τους με αποτέλεσμα να είναι όπως η βούλα στο χαρτί που χωρίς αυτήν κανένα έγγραφο δεν έχει αξία. Έτσι και οι άνθρωποι αυτοί είναι πάντα στο επίκεντρο κάθε μεγάλης ή μικρής κοινωνίας, είναι πάντα αυτοί που καθορίζουν την μοίρα των άλλων χωρίς να κατέχουν θέσεις και αξιώματα, το πετυχαίνουν απλά γιατί είναι αυτοί που είναι.

 • cover

  Το παραμύθι «Μια Φιλία Διαφορετική», θέλει να βοηθήσει τους μικρούς του αναγνώστες να κατανοήσουν την έννοια της διαφορετικότητας μεταξύ των ανθρώπων, να τους δώσει κίνητρο να μπουν στη θέση που είναι οι ήρωες και να καταλάβουν πως τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο. Φιλία, Επικοινωνία, Συνεργασία και Κατανόηση, είναι οι μαγικές λεξούλες που δίνουν πάντα την λύση. Το παραμύθι απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.