• cover

  Ένας συγγραφέας είναι στο τσακ να στείλει το μυθιστόρημά του σε εκδοτικούς οίκους. Πριν το κάνει το ξαναδιαβάζει σημειώνοντας που και που σχόλια στο περιθώριο ώστε να τα λάβει υπόψη στην επόμενη, οριστική εκδοχή. Τελικά όμως, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το κυρίως κείμενο χωρίς τα σχόλια δεν λειτουργεί, αποφασίζει να στείλει και τα δύο πακέτο.

 • cover

  Ο Μητσος ενας καταξιωμενος δικηγορος,επιστρεφει στην Ελλαδα μετα απο 13 χρονια για να κανονισει καποια ζητηματα!Συντομα ομως θα βρεθει σε αστειους και οχι μονο μπελαδες!

 • cover

  Κάποιες φορές έρχονται στο μυαλό απορίες όπως αν ο άνθρωπος είναι καλός ή κακός, εάν καταστρέφει ή φτιάχνει τον πλανήτη. Πώς φέρνει τόσο μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με το μέγεθος τους; Ιδού άλλη μια απορία από την οποία πηγάζει και ο τίτλος το μεγάλο...... τίποτα, πηγάζει από την απορία για τον μικρό άνθρωπο και τις αλλαγές που έφερε, τις μεγάλες αλλαγές……

 • cover

  Πρόκειται για μία σύντομη μελέτη που αποσκοπεί στο να φωτίσει τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε η ελληνική γλώσσα, προκειμένου να αποκτήσει τη σημερινή της μορφή. Μια χρήσιμη βοήθεια τόσο για μαθητές όσο και για ενήλικους που σπουδάζουν ή ασχολούνται με τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

 • cover

  Πολλά «αν» και πολλά «γιατί». Ίσως οι πιο δύσκολες ερωτήσεις στη ζωή είναι αυτές που αρχίζουν με το «αν» και το «γιατί». Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο με ερωτήσεις από πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους, και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

 • cover

  Η python είναι μια γλώσσα που αναμένεται να κυριαρχήσει στο χώρο της πληροφορικής τα επόμενα χρόνια. Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει τους επίδοξους νέους προγραμματιστές να έρθουν σε επαφή με την python και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές της. Θα μάθουν τεχνικές για την δημιουργία γραφικών αλλά και τη διαχείριση αρχείων κειμένου. Επίσης θα φανεί χρήσιμο και στους έμπειρους προγραμματιστές που θα βρουν λύσεις σε απορίες που είχαν σχετικά με τη χρήση της python. Το βιβλίο αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει του Έλληνες προγραμματιστές και θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία σε ότι αφορά τη γλώσσα προγραμματισμού python.

 • cover

  Η οινική ιστορία ξεδιπλώνει το κουβάρι της ρεαλιστικής τάξης πραγμάτων με ένα γλαφυρό τρόπο που μόνον άνομοι και αταξικοί μπορούν να υποφέρουν. Μήπως ο μύθος γύρω από τον κόσμο του κρασιού μπορεί να παραλληλιστεί με τον κόσμο της ιστορίας των ανθρώπων;

 • cover

  Όταν ποθείς να είναι η ζωή σου ένα δωρεάν ατελείωτο γλέντι αποδέξου ότι πρέπει να καταβάλεις και ένα αντίτιμο. Πολλές φορές δυσθεώρητο

 • cover

  Δράμα, για 7 ενήλικες άντρες, 9 ενήλικες γυναίκες, 1 αγόρι και 1 έφηβο, διάρκειας περίπου 75 λεπτών. Ο Ορέστης έχει ένα μοναδικό ταλέντο. Σκιτσάρει πορτραίτα γυναικών που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η υποταγή του όμως στις επιθυμίες και τις συμβάσεις του οικογενειακού του περιβάλλοντος, τον οδηγούν σε μια “επιτυχημένη” καριέρα, μακριά από το έμφυτο αυτό χάρισμα. Ένας παράνομος έρωτας θα σταθεί αιτία να καταρρεύσουν τα πάντα γύρω του. Μοναδικό όπλο του, μέσα στην απόλυτη εξαθλίωση, θα είναι ένα σπασμένο μολύβι.

 • cover

  Το συγκεκριμένο βιβλίο δημιουργήθηκε για να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις στον αναγνώστη ώστε να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά, παρέχοντας τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες σε επείγοντα περιστατικά που αφορούν παιδιά και βρέφη τα οποία πολλές φορές είναι απειλητικά για την ζωή. Βασίζεται στις τελευταίες οδηγίες του Αμερικάνικου Οργανισμού Καρδιολογίας Και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης και περιέχει ακριβείς και απλές πληροφορίες ώστε να γίνουν κατανοητές και να μπορούν να εφαρμοστούν από οποιονδήποτε πολίτη ή και επαγγελματία υγείας. Είναι ιδανικό για συνεχή ανασκόπηση των γνώσεών σας ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε επείγουσες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν σύγχρονες γνώσεις πρώτων βοηθειών