Ηλεκτρονική Αυτοέκδοση

 

Η ψηφιακή εποχή…

Στην ψηφιακή εποχή, το βιβλίο ενδύεται το ηλεκτρονικό του κοστούμι και εισβάλλει ευγενικά στις οθόνες μας. Ως ένα μέσο καλλιτεχνικής επικοινωνίας δυναμικό, ευπροσάρμοστο και πάντοτε επίκαιρο, σας κλείνει ψηφιακά το μάτι. Στην εποχή του διαδικτύου, οι αγωνιώδεις προσπάθειες του δημιουργού -με το χειρόγραφο ανά χείρας και το δισταγμό του πρωτάρη- να εκδώσει το έργο του σε κάποιον εκδοτικό οίκο ξεθωριάζουν στο παρελθόν. Σήμερα πια, μπορείτε να διοχετεύσετε το βιβλίο σας στην αγορά ηλεκτρονικά, σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, να επιλέξετε μόνοι σας τη μορφή, το εξώφυλλο, την προώθησή του και -γιατί όχι;- να έχετε τα αποκλειστικά οικονομικά οφέλη από την πώλησή του!

Το διαδίκτυο και η πληροφορική παρέχουν πια τις λύσεις και απαγκιστρώνουν κάθε δημιουργό από τις διαθέσεις των εκδοτικών οίκων. Απαλλαγμένο από το βασικό κόστος παραγωγής (το εκτυπωτικό) το e-book δίνει την ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν τις ιδέες τους, να μοιραστούν τις γνώσεις τους ή τις στιγμές τους, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά. Και φυσικά... τα αντίτυπα δεν τελειώνουν ποτέ!

 

… και το easywriter.gr

Το μέλλον στη συγγραφή λέγεται αυτοέκδοση και το easywriter.gr βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να διαβείτε το κατώφλι της συγγραφικής εσωστρέφειας, παρέχοντάς σας ένα forum διάθεσης, διάδοσης και πώλησης των δικών σας e-books. Ήδη, πολυάριθμα και δημοφιλέστατα ξενόγλωσσα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία διαβλέποντας τη δυναμική της ελεύθερης αυτοέκδοσης δίνουν την ευκαιρία ηλεκτρονικής διάθεσης των βιβλίων των χρηστών τους. Και μάλιστα με τρομακτική ανταπόκριση από το αγγλόφωνο (κυρίως) αναγνωστικό και συγγραφικό κοινό! Καταξιωμένοι, γνωστοί συγγραφείς προτίμησαν την αυτοέκδοση για όλη την ελευθερία και τα οφέλη, καλλιτεχνικά και οικονομικά, με τα οποία αυτή συνυφαίνεται. Ακόμη και σε εποχές άλλες, ο Μαρσέλ Προυστ, ο Τζέημς Τζόις, ο Μαρκ Τουέην ασκούσαν το δικαίωμα στην αυτοέκδοση σε μια πρωτόλεια μορφή της.

Τώρα κι εσείς, μέσω του easywriter.gr ,μπορείτε να διαθέσετε το συγγραφικό σας έργο στο παγκόσμιο κοινό. Με το εξώφυλλό του, τη σελιδοποίησή του και όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα βιβλίο ξεχωριστό και προσδίδουν στα γραπτά μας προσωπικότητα, κύρος και απήχηση στον αναγνώστη. Τι θα λέγατε, μάλιστα, αν αποκομίζατε και κάποιο οικονομικό όφελος από το πόνημά σας, χωρίς όμως να δεσμεύονται τα πνευματικά του δικαιώματα από οποιονδήποτε εκδοτικό οίκο και χωρίς να αποκλείεται η έκδοσή του από κάποια παραδοσιακή εκδοτική εταιρεία αργότερα;

Και... ποιος ξέρει; Ίσως η δημοσίευσή του και η επιτυχία του στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες να λειτουργήσει θετικά προς μια τέτοια εξέλιξη, αποδεικνύοντας περίτρανα στους υποψήφιους εκδότες σας ότι καλά θα κάνουν να διασφαλίσουν τα δικαιώματα του έργου σας! Ακόμη λοιπόν κι αν είστε υπό... αναμονή, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε τις διαθέσεις των αναγνωστών απέναντι σε κάτι που έχετε γράψει και θα θέλατε να δημοσιεύσετε.

Σε αυτή την προσπάθειά σας, δεν θα είστε μόνοι: διαθέτοντας στο δυναμικό μας καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, στο easywriter.gr θα σας βοηθήσουμε σε όλη τη διάρκεια της προσωπικής σας εκδοτικής διαδικασίας, από τη δημιουργία του ίδιου του ψηφιακού αρχείου έως τον αισθητικό εμπλουτισμό του βιβλίου σας, τη λογοτεχνική του αναβάθμιση και την ολοκληρωμένη προώθησή του.

Μαζί με το easywriter.gr, λοιπόν, μια νέα ομάδα από νέους ανθρώπους με αγάπη για τα βιβλία και τους δημιουργούς τους, συμπορευτείτε σε αυτόν το γενναίο νέο κόσμο των δικών σας βιβλίων!