• cover

  Μεσα απο περιεκτικα και ευληπτα κειμενα περιγραφεται βημα βημα η κατασκευη ενος κομικ! Το βιβλιο περιεχει και εικονογραφημενα παραδειγματα που θα βοηθησουν οποιον θελει να ασχοληθει με αυτη τη μαγικη διαδικασια!

 • cover

  Ενα λευκωμα με εικονογραφησεις των πιο γνωστων ηρωων κομικς που συντροφεψαν την παιδικη μας -και οχι μονο- ηλικια!

 • cover

  Ειναι ενα επετειακο τευχος το οποιο κυκλοφορησε το Φεβρουαριο του 2019, μετα απο 48 χρονια απο την πρωτη του εκδοση που εγινε το 1970. Το Ελ Τζο ηταν το πρωτο, αμιγως, ελληνικο κομικ που κυκλοφορησε στην Ελλαδα!!

 • cover

  O άνθρωπος πίσω από την "περσόνα" του Armadillo Greco, είναι ένας άνθρωπος καθημερινός ο οποίος στον ελεύθερο του χρόνο, ζωγραφίζει, χρησιμοποιώντας τη ζωγραφική ως αγχολυτικό. Προσπαθεί να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με συμβατικό τρόπο αλλά περιμένοντας αποφάσισε ότι θα ήθελε να βγει αρχικά κάποιο έργο του στο κοινό, για το ψώνιο. Γι αυτό το λόγο δημιούργησε την περσόνα αυτή και τη σχετική σελίδα στο Facebook και εκδίδει, αρχικά, μόνος τις ιστορίες του, ελπίζοντας κάποια στιγμή να τις δει και σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Σε ότι αφορά την ιστορία αυτή θα ήθελε να ξέρετε ότι πρόκειται για ένα γνωστό παραμύθι της Ιαπωνίας ( https://en.wikipedia.org/wiki/Momotar%C5%8D ), το οποίο δεν βρήκε κάπου στα Ελληνικά και αποφάσισε να το μεταφράσει-αποδώσει και να κάνει την εικονογράφηση σε στυλ Graphic Novel… Ο συγγραφέας σας ζητάει συγνώμη εάν το αποτέλεσμα είναι ερασιτεχνικό στο μάτι σας αλλά υπόσχεται ότι, το όποιο επόμενο θα είναι καλύτερο… Καλή ανάγνωση…

 • cover

  Παρουσίαση 22 φωτογραφικών έργων με διαφορετικό θέμα. Πρόκειται για μια μικρή γεύση από τον κόσμο μου, από το σύνολο των έργων, που είναι περίπου 300. Τα ενδιαφέροντά μου ποικίλλουν. Τοπία και πρόσωπα, κτίρια, η γυναίκα, συμβολισμοί, η ελευθερία, η αγάπη και ο έρωτας, η μοναξιά, η μαγεία, το σύμπαν, η διαφορετικότητα, αισθήσεις, η αλλοίωση και η έννοια της αλλαγής, το σώμα, η σεξουαλικότητα, οι εποχές του χρόνου, ψυχικές διαταραχές, ο χρόνος και η ζωή.

 • cover

  Πρόκειται για φωτογραφικό λεύκωμα με τα μέρη που γυρίστηκαν ελληνικές ταινίες στην Ύδρα. Στο λεύκωμα παρατίθενται στιγμιότυπα από ελληνικές ταινίες σε χαρακτηριστικά σημεία της Ύδρας και αντίστοιχες φωτογραφίες από το σήμερα, παρουσιάζοντας έτσι τις όποιες αλλαγές από την πάροδο του χρόνου. Αποτελεί μέρος της σειράς λευκωμάτων: “Μέρη της Ελλάδος μέσα από τον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο. Το χθες και το σήμερα”

 • cover

  Το Ε.Τ. (εξωγήινο τεύχος) είναι ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό τεύχος, που επαναλαμβάνεται κάθε εξάμηνο και περιλαμβάνει τις σημαντικότερες εμφανίσεις ΑΤΙΑ, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα εξωγήινης επισκεψιμότητας. Με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του φαινομένου και την πληροφόρηση του κόσμου για τα ''εξωγήινα'' φαινόμενα στη χώρα μας.
  Κατεβάστε το 9ο τεύχος μας, σε αποκλειστική πρώτη διάθεση από το φιλόξενο ιστοχώρο του EasyWriter...
  Διαβάστε δωρεαν τα προηγούμενα τεύχη μας, στην ιστοσελίδα μας: https://issuu.com/greekuforeview και στο YouTube μέσα από το link: http://youtu.be/1-GhTGWv1BI

 • cover
 • cover

  Πρόκειται για πολιτικές γελοιογραφίες και μη οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε τοπική εφημερίδα από εμένα τη χρονική περίοδο 2008-2010, υπάρχουν και άλλες αλλά δεν τις έχω άμεσα σε ηλεκτρονική μορφή.

 • cover

  Carnet de bord d'une dessinatrice française pendant une année à Athènes, en Erasmus aux Beaux-Arts, 2012/2013. 70 pages. Pour plus d'information : http://morganee.canalblog.com/