Επικοινωνία με νοήμονα όντα - Έλληνες πρωτοπόροι στο διάστημα

Θεόδωρος Β. Πάσχος

Λίγα λόγια για τον/την συγγραφέα

6,00€

Βρισκόμαστε στη τελευταία δεκαετία του 21ου αιώνα, την εποχή που οι γήινοι έχουν ιδρύσει αποικίες και βάσεις στα δυο ημισφαίρια της Σελήνης και στον Άρη. Η συγκοινωνία, μεταξύ Γης–Σελήνης και Σελήνης–Άρη είναι τακτικότατη.

Ο Άλκης, ένας νέος Έλληνας επιστήμονας του Κέντρου Ατομικών Ερευνών Δημόκριτος, επινοεί δυο καινούργιες διαστημικές συσκευές, τον «δισκοπομπό» και τον «Νέο-Τάλω». Ο «δισκοπομπός» είναι ένας μικροσκοπικός πομπός-ανιχνευτής με ιδιότητες "χαμαιλέοντα" που μπορεί να εκτοξευθεί και να τηλεκατευθυνθεί από μακριά. Ο «Νέο-Τάλως», ένα αυτοκινούμενο ρομπότ, είναι ικανός να πετάξει και να ταξιδέψει στο βυθό της θάλασσας.

Η Σόφη Λεάνδρου, μία Ελληνίδα γιατρός-φυσιολόγος που δουλεύει για τη ΝΑΣΑ, δίνει "νόηση" στον Νέο-Τάλλω.

Οι δυο πρωταγωνιστές, εκτός από εξαίρετοι επιστήμονες είναι και ριψοκίνδυνοι ερευνητές του διαστήματος, δυο χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθορίζουν την κοινή τους μοίρα. Από την στιγμή που οι δυο ήρωές μας γνωρίζονται στη Νέα Υόρκη αρχίζει να πλέκεται ένα ειδύλλιο μεταξύ τους, που δυναμώνει συνεχώς ...

Το σχέδιο του Άλκη που έχει την υποστήριξη όλων των οργανισμών της Γης, της Σελήνης και του Άρη, είναι:
Με τη βοήθεια της νέας ελληνικής τεχνολογίας να παρακολουθήσουν τους εξωγήινους ιπτάμενους δίσκους, που εμφανίζονται στη Σελήνη και τον Άρη, να ανακαλύψουν τα κρησφύγετά τους και να αναζητήσουν χρήσιμους και αξιόπιστους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας με τα ξένα όντα.

Ύστερα από επικίνδυνες συμπλοκές τα δυο είδη επικοινωνούν μεταξύ τους, αναλαμβάνοντας κοινή δράση για να εξηγηθούν παράξενα και μυστήρια φαινόμενα που υπάρχουν σε πολλά μέρη της γης, ανακαλύπτοντας και τα ίχνη της βυθισμένης τεχνολογίας της Ατλαντίδας...

Ξεκινώντας να το διαβάζετε, πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι ένα συναρπαστικό και ευχάριστο μυθιστόρημα κλασσικής επιστημονικής φαντασίας. Μια φανταστική περιπέτεια δράσης στη Γη και στο Διάστημα προς τέρψη των αναγνωστών, συνδυασμένη με την επιστήμη και τη φιλοσοφία και συνοδευόμενη με στοιχεία ιστορικά & μυθολογικά.

Η κλασική επιστημονική φαντασία βασίζεται στη λογική ή πρέπει να στηρίζεται στη λογική. Γιατί ακριβώς δεν μπορεί να μην προσεγγίζει, ή να μην εξαρτάται, από την επιστημονική εμπειρία, το πείραμα, από τις έρευνες. Θυμηθείτε τον Ιούλιο Βερν και τόσους άλλους οραματιστές του παρελθόντος, όπως τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι κ.α., τα διανοήματα των οποίων επαληθεύτηκαν…

Η αλληλοκατανόηση και η συμφιλίωση μεταξύ των δυο διαφορετικών ειδών που επιτυγχάνεται με τις προσπάθειες του Άλκη και της Σόφης, γίνεται προάγγελος και διδαχή για τη μεταφύτευσή τους στη Γη, στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Στα τελευταία κεφάλαια-προσθήκες ο αναγνώστης θα μπορέσει να διαβάσει:

1. Μια πλήρη συλλογή στοιχείων από εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α.(UFO) στη Γη, από τη πανάρχαια εποχή
2. Γνώμες επιστημόνων για τα Α.Τ.Ι.Α.

 

Προεπισκόπηση
Πληροφορίες
  • Σελίδες
    202
  • Μορφή ebook
    .pdf, .epub, .opf
Φράση κλειδί:Πρωτοπόροι Έλληνες
Κριτικές Χρηστών
comments powered by Disqus
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα: