Προσωπική υπεροχή: Απελευθερώσου από κακές συνήθειες

Αναστασία Ζέρβα

Λίγα λόγια για τον/την συγγραφέα

7,60€

Το βιβλίο αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Προσωπική Υπεροχή» που περιλαμβάνει δύο τμήματα. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς μελετήσαμε τρόπους για ν' αναπτύξουμε την πνευματική μας δύναμη ώστε να μπορούμε ν' ανταπεξέλθουμε με τη βοήθειά της σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θα βρεθούμε. Εδώ θα μελετήσουμε πρακτικά θέματα που απασχολούν τον καθ' ένα από εμάς στην καθημερινότητά του, όπως τρόπους για ν' απαλλαγούμε από κακές συνήθειες. Καθώς θα μελετάμε την κάθε μια απ' αυτές ξεχωριστά, θ' ανακαλύψουμε δρόμους που θα μας δείξουν τις δυνατότητες που έχουμε για να κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη.

Η απαλλαγή από την άσχημη συνήθεια του καπνίσματος, η απώλεια βάρους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τον ύπνο μας και καταστάσεις όπως είναι ο χωρισμός από αγαπημένα πρόσωπα κ.λ.π. είναι μερικά απ' τα θέματα που θ' αναλύσουμε και θα βρούμε τα υπέρ ή τα κατά του καθενός ώστε αν θελήσουμε ν' απαλλαγούμε από κάποια απ' αυτές τις συνήθειες, να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θ' αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της απεξάρτησης μας αλλά και τα οφέλη που θ' ακολουθήσουν την προσπάθειά μας. Θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα να έχεις μελετήσει προηγουμένως το πρώτο βιβλίο της σειράς «προσωπική υπεροχή» για να έχεις σύμμαχό σου και πνευματικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια της απεξάρτησης σου από κακές συνήθειες.

Ξεκίνα τώρα να διανύεις το ανηφορικό μονοπάτι που θα σε οδηγήσει προς το μεγάλο δρόμο της προσωπικής δύναμής σου. Η δουλειά που έχεις να κάνεις σου φαίνεται βουνό; Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να αναβάλλεις για την ερχόμενη εβδομάδα αυτό που έχεις να κάνεις; Λες κάθε εβδομάδα στον εαυτό σου και στους άλλους πως θα κάνεις από Δευτέρα δίαιτα ή πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα κόψεις το κάπνισμα; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν' αρχίσεις τη μελέτη και να βάλεις ένα πρόγραμμα χαλαρωτικών ασκήσεων που θα το τηρείς ευλαβικά. Εργαζόμενος επάνω στον εαυτό σου, αποκτάς τη δύναμη να επιβάλλεσαι σ' όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο άνθρωπος που έχει πνευματική δύναμη δεν έχει ανάγκη τίποτα άλλο γιατί η ίδια η πνευματικότητά του, του ανοίγει όλες τις κλειστές πόρτες στο πέρασμά του. Διάλεξε τις σωστές και αναρριχήσου σε υψηλά επίπεδα δόνησης. Απαλλάξου από συνήθειες που σου κλέβουν την ελευθερία της βούλησής σου και πες στον εαυτό σου: Είμαι ελεύθερος.

Πληροφορίες
  • Σελίδες
    267
  • Μορφή ebook
    .pdf
Φράση κλειδί:Η συνήθεια θα εξαφανιστεί όταν αποκτήσεις τη γνώση ότι εσύ ελέγχεις τον εαυτό σου και όχι αυτός εσένα
Κριτικές Χρηστών
comments powered by Disqus
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα: