• cover

  Ένας από του βασικούς στόχους της Κοινωνικής Ηθικής είναι η δημιουργία μιας υπεύθυνης και αξιοπρεπούς κοινωνίας, που αποκλείει ολοκληρωτισμούς, εξαναγκασμούς (χρήση άμεσης ή έμμεσης βίας με επιθετικότητα), εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

 • cover

  Το αλάθητο της Οικουμενικής Συνόδου που συμπίπτει με το αλάθητο του πληρώματος της Εκκλησίας, διαμορφώνει την εκκλησιαστική συνείδηση και καθιστά κυρίαρχη την αλήθεια. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, παρά την περιορισμένη αλλά αναγνωρισμένη διεθνή νομική προσωπικότητα, είναι ο διαχρονικός θεσμός όλων των απανταχού ορθοδόξων χριστιανών.

 • cover

  ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ/ΑΓΙΟΥ ΣΑΜΨΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΜΝΟΙ

 • cover

  Είναι ένα στιγμιότυπο μιας οικογένειας στο ξεκίνημα της δεκαετίας του '90. Μια δεκαετία με πολλές αλλαγές στην Ευρώπη και στον κόσμο... Επηρέασε πολύ τις εξελίξεις και στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Και ακόμη επηρεάζει σαν σκιά.., η διάλυση τότε της Σοβιετικής Ένωσης ας πούμε.

 • cover

  Πρόκειται για ένα αγόρι που η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υιοθετηθεί από μια οικογένεια, στην οποία έχει πολλούς περιορισμούς στην ζωή του εξαιτίας της μητριάς του. Ευτυχώς έχει τον θετό του αδερφό να τον προσέχει. Μετά από μια τραγωδία και έναν απρόσμενο επισκέπτη ανακαλύπτει ότι δεν ανήκει στους ανθρώπους, αλλά σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και η φαντασία καλπάζει. Πηγαίνει εκεί, δημιουργεί νέες σχέσεις και φτιάχνει την ζωή του. Αντιμετωπίζει μυστήρια και περιπέτειες που ποτέ δεν περίμενε και τον μπλέκουν σε πολλούς κινδύνους, με μια άγνωστη βοήθεια δίπλα του.

 • cover

  Η “ιμεροδέρκεια” σημαίνει μία μαύρη τρύπα. Να ’σαι διάτρητος, να ’χεις φύρα. Να νοσταλγείς απύθμενα κι αδηφάγα, να ερωτεύεσαι σπάταλα θηρεύοντας φαντάσματα στις ρωγμές των άλλων. Ο ιμεροδερκής αρέσκεται να σβουρίζεται εν κενώ, να συνθλίβεται, ν’ αυτοκτονεί ποντάροντας τον κόσμο σε μια αλλαξοζαριά. Συχνά πέφτει σε χειμερία νάρκη μα δεν υπνώττει. Η ανατομία που κάνει με το καλειδοσκόπιό του στις ψυχές των ανθρώπων είναι χειρουργική. Βιώνει το πώς διαθλάται και παραθλάται το κιαροσκούρο που παιγνιδίζει στις χαραμάδες σιωπής τους. Συνωνυμίες για τον ιμεροδερκή: μαινόμενος, μοναξιασμένος, μονωμένος, sui generis κ.ά..

 • cover

  Μια εξαφάνιση, ένας ξυλοδαρμός, ένα πεισματικό φλερτ και ένας βιασμός συνθέτουν ένα κυνηγητό υποψίας που κόβει την ανάσα, μια ιστορία δράσης σκηνοθετημένη από τις ασυμβίβαστες μεταξύ τους προοπτικές των μύχιων και ανομολόγητων ενστίκτων των ηρώων της.

 • cover

  Για την επιτυχία ενός επιχειρηματικού πλάνου και την αναγνωρισιμότητα ενός Brand είναι απαραίτητη η δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο. Το βιβλίο αναλύει εφαρμοσμένες στρατηγικές επικοινωνίας και μάρκετινγκ καθώς και μεθόδους προβολής στην Google και στα social media. Η πρακτική εφαρμογή των μεθόδων που αναλύονται επιφέρει άμεσα αποτελέσματα στην κερδοφορία των επιχειρήσεων.

 • cover

  Η ιστορία αναπτύσσεται ανάμεσα σε γεγονότα ενός εξαμήνου το πολύ, στα οποία μπλέχτηκε αθώα όπως θα ομολογήσει ο ίδιος ο συγγραφέας. Δοκιμάζοντας να παρουσιάσει ένα παλιότερο βιβλίο του ξεκίνησαν όλα...

  Η αγωνία του είναι αρκετή για να δραματοποιήσει την κατάσταση, η πίστη του ότι θα τα καταφέρει συγκινεί τον αναγνώστη, και η πικρία του εν τέλει μας κάνει να τον νιώσουμε λίγο σοφότερο από πριν.

 • cover

  Μία σειρά 15 διηγημάτων που σκιαγραφούν ζεστές ανθρώπινες στιγμές από την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού τρίτης ηλικίας.